Blèzi Make-up

Blèzi Cosmetics ontwikkelt professionele make-upproducten voor de moderne, veeleisende vrouw. Als Nederlands merk hebben we al talloze trouwe fans dankzij de uitzonderlijk lang houdende formules, het hoge kwaliteitsniveau en het verbluffende gebruiksgemak.

De formules van Blèzi Make-up zijn long lasting, parfumvrij en hoog gepigmenteerd. De gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren de huid. Alle make-upproducten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat. 


Blèzi Skin Care

De huidverzorgingsproducten van Blèzi Skin Care zijn pure luxe voor de huid. De innovatieve cosmeceutische formuleringen kunnen de gezichtsuitdrukking laten ontspannen, net zoals Botox, maar dan dankzij natuurlijke werkzame bestanddelen. Deze actieve ingrediënten verbeteren de uitstraling van je huid en werken tot op cellulair niveau. 

 

Business Partner

Salon Haar & Zo is sinds april 2016 Business Partner van Blèzi Skin Care en Make-up.

Wanneer je de beste producten kiest voor je huid, zie je er altijd stralend uit. Blèzi Cosmetics helpt je daar graag bij! De producten van Blèzi Skin Care verbeteren de conditie en de vitaliteit van je huid. Blèzi Make-up heeft longlasting formules zodat je er de hele dag onberispelijk uitziet.


De producten van Blèzi Cosmetics worden uitsluitend verkocht via de speciaal opgeleide Blèzi Business Partners.

Iets voor jou?
Ben jij een enthousiaste vrouw die het heerlijk vindt om met cosmetica bezig te zijn? En spreekt het bovenstaande je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of kom langs in de salon voor een informatief gesprek.